Új kollekcióval álltak elő a valóságshow-sztárok

Kim Kardashian tengerészre váltott

Az új szezon egy teljesen új kollekció megalkotására inspirálta a Kardashian-lányokat - Kim és húgai a hajós stílus mellett tették le a voksukat.

2012.01.09 11:25ma.hu

A Kardashian-lányok már a divatvilágban is megvetették a lábukat, nem az első kollekcióval rukkolnak elő. Stílusuk sajátos, elég csak a gömbölyű formákkal büszkélkedő Kim Kardashian-re gondolni.

A 2012-es tavaszi/nyári ruhakreációk az időről-időre újra felbukkanó és nagy népszerűségnek örvendő tengerész stílusra építenek.

A kollekció, amelyet egyébként nehezen lehetne összetéveszteni, hiszen kifejezetten "Kardashian-os", a fehér, kék és a piros színekkel variál.

Nagyon mutatósak a bő, élére vasalt, derék fölé érő nadrágok, könnyed selyemövvel. Hozzájuk mélyen dekoltált, simulós top dukál.

A stílusnak megfelelően a piros-fehér, fehér-kék csíkos felsők a menők. Ám a csíkok és a "kötelező színek" a hosszú fazonú ruhákról sem hiányoznak.

A tengerész stílushoz egyedül a feketét csapták hozzá a hölgyek, amely remekül kiegészíti a csíkos modelleket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.