Formában akar maradni a baba ellenére is

Konditeremben fogyna a terhes Kim Kardashian

Bár növekvő fáradtságra és fizikai nehézségekre panaszkodott nemrégiben, most mégis úgy tűnik, Kim Kardashian remekül érzi magát a terhesség 3. hónapja végén.

2013.01.03 08:29ma.hu

Néhány napja még egyre növekvő fáradtságról és fájdalmakról panaszkodott, az újévet azonban már egy konditeremben kezdte a terhessége 4. hónapjába lépett Kim Kardashian. Úgy tűnik, a babavárás alatt is szeretne fitt és főként egészséges maradni, de reméljük, most már csak egy-egy laza mozgásra futja, és nem hajtja túl magát. A közelben ólálkodó fotósok tetőtől talpig feketében, smink nélkül, a haját félig összefogva örökítették meg, kezében egy flakon ásványvízzel, és igazán nem túlzás kijelenteni, hogy remekül nézett ki, bár a pocakja még csak alig észrevehetően változott meg az első harmad végére.

A valóságshow-hős és barátja, Kanye West rapper csak néhány napja jelentették be, hogy gyermekük lesz, mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy amint lehetőség nyílik rá, mindenképp szeretnék megtudni a baba nemét.

A várandósságot viszont Kim elég nehezen viseli, annak ellenére, hogy az ilyenkor szokásos reggeli émelygések megkímélték. "Nem mondhatnám, hogy a terhesség egyszerű dolog, bár a reggeli rosszullétek elkerültek. Amikor viszont azt mondják az emberek, hogy a terhesség szórakoztató és nagyszerű dolog, akkor nem értek egyet velük. Abban bízom, hogy mostantól egy kicsit könnyebbé és tényleg szórakoztatóvá válik majd, de ez csak hozzáállás kérdése" - vallotta be.

Mindezzel együtt mégis azt mondta, összességében jól érzi most magát, épp ezért határozta el, hogy amíg nem megterhelő, addig a testmozgásra is odafigyel, no meg az egészséges ételekre. Leginkább tengeri herkentyűkre vágyik, azon belül is a sushi izgatja fel a fantáziáját, de mivel mégse ehet egész nap ezt, inkább háztáji sárgarépával és sok zellerrel csillapítja éhségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.