A kazahsztáni elnök unokájának lagziján rappelt

"Brutális gyilkost és sleppjét" szórakoztatta Kanye West

A kritikák kereszttüzébe került Kanye West, amiért a kazahsztáni elnök unokájának esküvőjén lépett fel - igaz, busásan megfizették azért, hogy most kénytelen legyen a támadásokat eltűrni.

2013.09.04 15:37MTI
Fotó: MTI Archív

Garri Kaszparov egykori sakkvilágbajnok, a Human Rights Foundation (HRF) emberi jogi csoport elnöke kedden azt vetette a hiphop szupersztár szemére, hogy "egy brutális gyilkost és sleppjét" szórakoztatta. "Az a több millió dollár, amit Kanyénak fizettek, abból a zsákmányból származik, amit a kazahsztáni államkincstárból loptak el" - mondta Kaszparov.

Kanye West állítólag hárommillió dollárt kapott azért, hogy fellépjen Nazarbajev egyik unokájának múlt hétvégi esküvőjén Almatyban. Nurszultan Nazarbajevet régóta kritizálják autoriter kormányzási stílusa miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.