Nem haldoklik, de tervei már vannak az énekesnek

Megálmodta a temetését Kanye West

Egyelőre semmi nem mutat arra, hogy közel a vég Kanye West számára, a világhírű hip-hop énekes mégis azon töprengett néhány napja, hogy milyen temetést szeretne magának.

2011.12.05 09:39ma.hu

"Pár napja eltöprengtem a temetésemen, és arra jutottam, hogy szeretném, ha a világ vezetői jelen lennének az eseményen" - vallotta be a minap a világhírő hip-hop zenész, Kanye West a The Sun című amerikai bulvárlapnak. "Lesznek olyanok, akik majd azt mondják: Kanye West adta meg az első lökést számomra, hogy higgyek magamban" - tette hozzá.

A rapper arról álmodik, hogy nagy hatással legyen az emberekre az, amikor ő eltávozik erről a világról. "Ez a küldetésem a nekem kiszabott időben" - vallotta be. Ehhez pedig érzése szerint egész jó úton jár, de legalábbis erősen hisz abban, hogy valami maradandót alkot.

"Amikor feltalálták a villanykörtét, az sem állíthatta meg a háborút" - fogalmazott. "Nem azt mondom, hogy az a legfontosabb dolog a földön, amit én csinálok, de szükség van erre is. Ugyanúgy, mint ahogy a tanárra, aki egy egész osztályt tanít."

A tervekből tehát nincs hiány, most már csak az a fontos, hogy az a bizonyos kiszabott idő elég hosszú legyen számára ahhoz, hogy meg is tudja azokat valósítani.

Fotó: L Magazine


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.