Egyelőre ráfizetéses a budi-ház

Furcsa ajándék: nyilvános vécéből csinálta az asszonynak

Amikor megvette a tengerparton álló nyilvános vécét, a férjnek fogalma sem volt, belülről milyen állapotban van a kicsiny házikó. Felesége akkor még őrültnek gondolta, ma már büszke az urára.

2014.03.11 09:30ma.hu


Furcsa ajándékot talált ki a férj a házassági évfordulójukra a feleségnek, aki eleinte azt hitte, az urának teljesen elment az esze. Három évvel később azonban már büszkén feszít az ezermester férfi oldalán, és már nem gúnyolódik rajta, amiért annak idején megvette a norfolki Sheringham tanácsának tulajdonában lévő, omladozó nyilvános vécéként működő épületet. Nem csoda, hogy Sue Willian kétségbe vonta férje elmeállapotát: a lepukkant házikóért három éve 104 ezer fontot (csaknem 39 millió forint) fizetett, aztán további 85 ezret (32 millió forint) költött a felújításra.

Mostanra azonban egy kifejezetten pofás, vonzó luxusnyaralóvá lépett elő az egykori nyilvános vécé, benne két teljesen berendezett szobával, fürdőszobával, konyhával, valamint egy társalgóval, utóbbi szabad kilátást nyújt a homokkal borított strandra. A háromgyerekes, 56 éves Nick Willian elárulta, hogy amióta felújította az épületet, azóta folyamatosan jelentkeznek nála azok, akik szeretnék rövidebb-hosszabb időre bérbe venni a tengerparti nyaralót, ami most mintegy 175 ezer fontot (65,5 millió forint) ér. Igaz, hogy ez egyelőre még elmarad az épület vételárától és a felújításra fordított összegtől, de az asszony egyenesen imádja - vallotta be a Daily Mirrornak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.