A vécéfülke pereme nem alkalmas a lógásra

Íme a bizonyíték: ezért nem kell a nyilvános vécében tornázni

Kell-e ennél szemléletesebb bemutatási mód arra, hogy miért is nem tanácsos a nyilvános vécékben tornamutatványokat bemutatni? Pedig az első átfordulás még egész jól ment.

2014.02.03 13:29ma.hu
Fotó: YouTube

Hát persze, hogy első ránézésre a vécéfülkéket elválasztó panelek felső merevítőrúdja úgy néz ki, mint a tornatermek korlátjai, csak azt felejtette el a lelkes sportember, hogy a látszat időnként csal. No meg azt, hogy ezeket a rudakat nem arra találták ki, hogy tornagyakorlatokat végezzenek rajtuk, amit terhelésben is ki kellene bírni.

Nem lőjük le a poént, de nem nehéz kitalálni, mi lett a következménye, amikor a férfi a dolgát elvégezve úgy gondolta, jó móka lesz egy dupla átfordulást csinálni hirtelenjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.