Nem dőlt össze a torony

Lehet utánozni: íme, minden idők legbravúrosabb jenga-lépése!

Aki valaha próbálta már a jengát, tudja, mennyire nehéz újabb és újabb kockákat kiemelni a toronyból anélkül, hogy az építmény összedőlne. Most egy játékos bemutatja azt, amiről eddig azt hittük, lehetetlen.

2014.01.20 14:38ma.hu
Fotó: YouTube

Azt hitték, zavarba tudják hozni társukat a jengázó barátok, amikor azt a feladatot adták neki, hogy a torony legalján lévő, az egész építményt tartó elemet vegye ki úgy, hogy a többi kocka ne omoljon össze. A legtöbben ilyenkor valószínűleg szégyenkezve ismernénk be, hogy bizony vesztettünk. A KalebwithaK89 becenevű játékos azonban nem volt hajlandó feladni, és egy szokatlan módszerhez folyamodott: egy DVD-tokkal ütötte ki a legalsó kockát, az eredmény pedig jól hallhatóan a baráti társaságot is igencsak meglepte.

Az már más kérdés, hogy szabályosnak tekinthető-e a lépés, néhány kommentelő szerint ugyanis rámutatott, hogy a játékos a művelethez nem a kezét használta. Akárhogy is legyen, maga a mutatvány mindenképp elismerést érdemel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.