Házasodna a gazda?

"Már dolgozni se tudok" - elárasztották a feleségjelöltek a gazdát

Házasodna a gazda, ezért a farmja határára kirakott egy táblát, hogy feleséget keres. A jó partinak számító birtokost hirtelen annyira elárasztották a férjvadász menyecskék, hogy azóta a férfi képtelen dolgozni.

2014.01.20 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Amikor Roland Geiger úgy döntött, ideje aszonyt vinni a házhoz, a házassági hirdetések egyik talán legkevésbé hatékony módját választotta: a farmja határára kirakott egy táblát, arra írta ki, hogy feleséget keres. A freiburgi gazda azonban hamarosan épp ezzel a szokatlan húzásával került reflektorfénybe: meglepő házassági "ajánlatát" felkapta a helyi sajtó, és az elsőre eredménytelennek tűnő hirdetés végül mégiscsak óriási érdeklődésbe fordult át.

A német gazdát azóta valósággal elárasztották az ifjú menyecskék, akik mind az "állatok nélküli farmerhez" szeretnének feleségül menni. Hiába mondta, hogy csak azokkal szeretne találkozni, akik komoly férjhez menési szándékkal érkeznek, nem tudja előzetesen elkülöníteni a komoly jelentkezőket és a feleségnek alkalmatlan jelölteket. A nők meg csak mennek és mennek, olyan nagy számban, hogy Geiger úr már arra panaszkodik, hogy az utóbbi időben a munkáit sem tudja megfelelően elvégezni.

"Annyira lefoglal a jelentkezők kezelése, hogy már nem tudok dolgozni se" - mondta. Persze nem csoda, ha vonzó partinak számít: 20 hektár földje van, több traktorja és egy saját parasztháza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.