Az életébe is kerülhetett volna

Íme, a legnyomósabb indok, miért bízzuk szakemberre a favágást

Jócskán összetörte magát a férfi, akinek több volt az önbizalma, mint a tudása, és a nagy magabiztosság közepette arra a faágra ült rá, amelyiket épp motoros fűrésszel próbált megrövidíteni. Létrával jobban járt volna.

2014.01.28 18:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Dicséretes dolog, ha egy férfiember megpróbálja maga megoldani a ház körüli teendőket, de van, amit jobb lenne nem erőltetni, hanem inkább szakemberre bízni ahelyett, hogy hencegne a tudásával. Kiváló példa erre az alább látható videó, amelyen egy botcsinálta favágó próbálja a túl hosszúra nyúlt ágat egy kicsit megnyesni, de nem vacakol holmi létrával, jó neki a faág is - döntötte el. Ami még különösebb, hogy a neki drukkoló közönségből sem volt senki, aki azt mondta volna, hogy talán nem így kellene - vagy ha mondták, a jelek szerint nem volt túl hatásos.

A terv kis híján tragédiába torkollt, és nemcsak azért, mert a favágó csúnyán megütötte magát az alatta letörő ág miatt. Az igazi veszélyt a férfi kezében működő motoros fűrész jelentette, de szerencsére nem történt nagyobb baj néhány zúzódást és horzsolást leszámítva. Egy biztos: ez is egy olyan mutatvány, amit nem érdemes otthon kipróbálni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.