Letartóztatást színleltek a zsaruk

A rendőrök is benne voltak az átverésben: íme, a legújabb lánykérős akció!

Amikor Matt Van Vliet először találkozott a barátnőjével, a rendőrök letartóztatták őt, mert még kiskorú volt, és alkoholt ivott. Ez adta az ötletet, hogy a lánykérés se történjék szokványos módon.

2014.01.27 10:29ma.hu

A rendőrség segítségét kérte egy férfi, amikor meg akarta kérni a barátnője kezét, de semmi rosszra nem kell gondolni, a rendőrök pedig örömmel tettek eleget a kérésnek. Az új-londoni Matt Van Vliet szokatlan lánykérésének előzménye a pár legelső találkozása volt, amikor is az akkor még kiskorú férfit alkoholfogyasztás miatt letartóztatták a rend éber őrei. A férfi ennek emlékére úgy döntött, a lánykérést is megspékeli egy letartóztatással, igaz, ezúttal csak műbalhé volt az incidens, Mattet senki nem akarta rácsok mögé dugni.

Fotó: YouTube

A jelenetet a rendőrautóba szerelt kamera vette fel. Amikor a férfi feltűnt a rendőrök látómezőjében, a zsaruk bekapcsolták a szirénát, jelezve a férfinak, hogy húzódjon le és álljon meg. Előbb elkérték az iratait, majd amikor ellenőrizték azt, közölték vele, hogy ki kell szállnia a kocsiból, mert parancsot kaptak a letartóztatására. Barátnője, Samantha Labo megállíthatatlanul zokogott a kocsi mellett, míg a rendőr megmotozta a "gyanúsítottat", ám váratlanul egy apró dobozt talált a zsebében és kérdőre vonta: ez micsoda?

Természetesen az volt az eljegyzési gyűrű, amit Matt a rendőr által kísérve vitt oda szerelmének - ekkor Samantha már teljesen össze volt zavarodva, és semmit nem értett, egészen addig, amíg ki nem ugrottak a fák takarásából a barátaik, akik szintén be voltak avatva a játékba, és végre már semmi akadálya nem volt, hogy gratuláljanak a megszeppent menyasszony igenjéhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.