Házassági ajánlat, három részletben

Lebukott a szerelmes, ezért feldarabolta a lánykérést

Mit tehet az a szerelmes ifjú, aki nagy izgalmában apró jelekkel árulja el magát és kedvese rájön, hogy ez lesz az a különleges este, amikor megkapja a gyűrűt? Egyszerű: elaltatja a gyanút.

2013.11.28 16:58ma.hu

Nagyon készült a nevezetes estére a csak HeyPayola néven ismert férfi, amikor is meg szerette volna kérni kedvese kezét, ám a legendás női szenzorok ezúttal is erősebben működtek, mint azt a férfi szerette volna és a Summer becenevű hölgy megneszelte, mire készül a párja. Nem volt mit tenni, HeyPayola úgy döntött, megtréfálja szerelmét, és az utolsó pillanatban átszervezte a programot, a nagy lánykérésből végül egy három plusz egy felvonásos hosszú történet kerekedett, amit a férfi barátai titokban vettek videóra.

A móka azzal kezdődött, hogy még otthon, indulás előtt ünnepélyes szónoklatba kezdett, majd fél térdre ereszkedett és... bekötötte a cipőjét. Aztán elvitte kedvesét abba a japán étterembe, ahova az első randevújukon mentek, felidézte azt az első napot, és amikor a hölgy már kellően felkészült a sorsdöntő kérdésre, HeyPayola tényleg figyelmet kért az egész étteremtől. "Itt voltunk az első randinkon, mert szeretjük a szusit" - kezdte. "És még most is nagyon szeretjük" - jelentette ki, a vendégsereg nem kis derültségére, és a barátnő meglepetésére.

Fotó: YouTube

Aztán következett a harmadik kör, amikor "véletlenül" egy utcazenekarba botlottak, akik "véletlenül" épp egy szerelmes számot énekeltek az első találkozásról. A lányon akkor már egyértelműen látszik, hogy vár valamire, de az a valami csak nem akar megtörténni, a dal véget ér, kedvese megtapsolja a zenészeket, majd kézenfogja a lányt és elsétálnak onnan. "Ez most mi volt, mi történt?" - kérdezgeti vissza-visszanézve a lány, de rá kell jönnie, hogy hilába látott az interneten már számtalan hasonló videót, a lánykérés megint elmaradt.

Végül a három elmaradt lánykérés után a kikötő stégjére sétálnak ki, ahol HeyPayola újra elkezd arról mesélni Summernek, mennyire különleges este volt ez - de ezúttal nem hagyja félbe, a videó happy enddel végződik, amikor a lány boldogan mond igent a "hozzám jössz feleségül?" kérdésre. Úgy sejtjük, nem lesz unalmas a közös életük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.