Különleges lánykérést akart

Megkérték a kezét, de egy hétig nem vette észre

Különleges és eredeti lánykérésre vágyott Sonja Wyler, ám amikor szerelme kitalálta és el is készítette a hatalmas plakátot a kérdéssel, egyszerűen nem vette észre.

2012.10.15 13:29ma.hu

Egy egész héten keresztül várt a válaszra a svájci Patrick Erzer, miután barátnője kívánságának megfelelően különleges módját találta a lánykérésnek. Na nem mintha olyan sokáig tartott volna Sonja Wylernek kisütnie, hogy mit válaszoljon, sokkal inkább azért, mert egész egyszerűen ő észre sem vette, hogy házassági ajánlatot kapott.

A 26 éves lány már hét éve van együtt két évvel idősebb párjával, ezidáig csak elméleti szinten merült fel közöttük a házasság témája. A lány ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy csak abban az esetben hajlandó egyáltalán fontolóra venni a kérést, ha Patrick megtalálja a módját, hogy egészen eredeti módon tegye fel neki azt a bizonyos kérdést.


Némi fejtörés után megszületett az ötlet: a hét év alatt készült fotókból - összesen 1700 darab képből - a szerelmes ifjú egy olyan plakátot rakott ki, amelyen a sötét hátterű képekből a világosabb fotók segítségével Sonja neve rajzolódik ki, alatta pedig valóban ott volt a romantikus kérdés. Aztán a plakátot felállította a lány lakása mellett és csak várt türelmesen.

Sonja viszont hiába ment el a kép mellett naponta többször is, valahányszor munkába indult és onnan hazatért, vagy vásárolni ment, még a garázsból kihajtva vezetés közben is láthatta volna, valamiért nem tűnt fel neki még az sem, hogy ott van a poszter, az meg pláne nem, hogy neki szól. Végül azonban a környékbeliek már annyira sokat emlegették a különleges plakátot, hogy úgy döntött, ő maga is megnézi, hol van és mi van rajta.

"Láttam, hogy egy csomó ember áll ott és akkor megláttam a nevemet" - mesélte utólag, ekkor már egy hete ott állt a nagy tábla. "Azonnal a barátom munkahelyére rohantam, hogy megmondjam neki a választ - természetesen igennel feleltem!" - vallotta be, és a pár a nap további részére szabadságot vett ki, hogy megünnepelhessék eljegyzésüket. Aztán mi mást is tehettek volna, mint a közvéleménnyel is megosztották a nagy hírt: elsétáltak a táblához, ahol Sonja fogott egy doboz festéket és ráfújta a plakátra: "igen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.