Filmelőzetesnek álcázta a lánykérést

A nagy "igen" - Nyilvános mozifilmben kérte meg barátnője kezét

Minden idők legnagyszerűbb lánykéréseként emlegetik azt az ötletet, ami a hét elején játszódott le, és amelynek köszönhetően máris tömegek gratulálnak az egyébként ismeretlen párosnak.

2011.05.20 13:29ma.hu

Matt és Ginny - csak egy átlagos pár, egy átlagos angol kisvárosban, átlagos külsővel és élettel, most mégis egy csapásra világsztárokkal egyforma rajongás veszi őket körül. Nem csoda: a legnagyobb videómegosztóra feltöltött kisfilmet minden idők legromantikusabb lánykéréseként emlegetik, és valószínűleg jó eséllyel pályázna a "legeredetibb" esküvői ajánlat címre is.

Ginny azt hitte, csak egy egyszerű mozizás vár rá azon a délutánon, amikor bátyjával, Charlie-val beült a Halálos iramban című film 5. részére. Fogalma sem volt róla, hogy szerelme, Matt eközben merre jár, ám Charlie nagyon is tudta, nem véletlenül vitte húgát épp akkor moziba.

Matt és Ginny

Amikor a teremben kihunytak a fények, a filmelőzetes pont úgy kezdődött, ahogy azt szerte a világon megszokhattuk, és láthatóan Ginny sem fordított rá több figyelmet, mint amennyit ezekre az előzetesekre szoktak a nézők. Ám elég volt néhány szó, amikor hirtelen megdermedt: a filmben beszélgető két férfi hangja ismerősnek tűnt neki. Túl ismerősnek.

Az egymás után pergő filmkockákon ugyanis szerelme, Matt beszélgetett a lány édesapjával, hozzájárulását kérte ahhoz, hogy megkérhesse Ginny kezét. Az apa előbb néhány intelmet intézett a szerelmes ifjúhoz, aztán mikor meggyőződött róla, hogy jó kezekben lesz nála a lánya, végül a kezét nyújtotta.

Matt ekkor autóba pattant, a moziba száguldott - a kamera minden mozdulatát rögzítette, mintha a jelenet valós időben játszódna -, majd a megfelelő pillanatban belépett a mozi megfelelő termébe, hogy térden állva kínálja fel az eljegyzési gyűrűt Ginnynek.

Nem kell hozzá sok fantázia, hogy kitaláljuk a sírva kacagó lány válaszát, és az is egyértelmű, hogy ezúttal a többi néző egyáltalán nem neheztelt a mozigépészre a késve kezdődő vetítésért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.