Kemény választ kapott a kérdésére a szerelmes ifjú

Bebukta a lánykérést: nem mindig nyerő a nyilvánosság + VIDEÓ!

Valószínűleg nemleges válasznak lehet értelmezni, ha a féltérdre ereszkedett, épp lánykérésre készülő szerelmes ifjú fejéhez a választottja egy ukulelét vág teljes erőből, majd szó nélkül elrohan onnan.

2013.08.27 10:32ma.hu

A legtöbb nő ábrándozva, a szemében összegyűlő könnycseppeket titokban elmorzsolva nézi végig a szinte minden napra jutó házasságkérős videókat, ami bizonyítja, hogy ha egy férfi nagyon-nagyon szeret egy nőt, akkor miféle látványos dolgokra képes azért az egy darab rövidke szóért, hogy "igen". Ám úgy tűnik, nem mindenki díjazza a nyilvános, nagy tömeg előtt elhangzó lánykérést, így mielőtt valaki úgy döntene, hogy egy bevásárlóközpontban spontánnak tűnő flashmob keretén belül teszi fel a nagy kérdést szíve választottjának, finoman puhatolja ki, hogy a hölgy egyáltalán vágyik-e ilyesmire.

Az alábbi videó Dubaiban készült, ahol egy hősszerelmes ifjú látszólag véletlenül terelgette szerelmét csarnok közepe felé, ahol utcazenészek gondoskodtak az aláfestésről. A lány először meglepődött, amikor párja a kezébe kapta a mikrofont és kis figyelmet kért, aztán egyre nagyobb zavarba jött és próbálta meggyőzni a fiatalembert, hogy hagyja abba, mert "mindenki minket néz". Ám a szép szó nem hatott, a szerelmes csak mondta a magáét.



"Egy nagyon különleges üzenetem van egy nagyon különleges lány számára. Ez az a hely, ahol három hónappal ezelőtt találkoztunk" - kezdte, majd mézesmázos szavakat mormolt a lánynak, elmondva, mennyire fontosnak tartja őt és ahogy fogalmazott, azt akarta, hogy ezt mindenki tudja. Az utolsó csepp a pohárban azonban az volt, amikor a fiatalember féltérdre ereszkedett, a lány ekkor már nemcsak szóval, de mozdulatokkal is próbálta leállítani szerelmét, de mivel ő rettenthetetlenül folytatta, a lány elkapta a hozzá legközelebb álló utcazenész ukuleléjét, leütötte a barátját, majd szó nélkül elviharzott.

Aligha kellett magyarázni a válasz jelentését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.