Úgy lőtte le a kupakot, hogy az üveg nem sérült

Íme, az ember, aki vadászpuskával nyitja ki a sörét

Nem kevés gyakorlásra lehetett szüksége Anders Rodenbergnek, de a svéd vadász végül eljutott odáig, hogy úgy nyitja ki a puskájával a sört, hogy annak az üvege sértetlen marad.

2014.01.16 15:13ma.hu
Fotó: LiveLeak

"Megyek, vadászok magamnak egy sört" - mondja a svéd Anders Rodenberg, csakhogy ő a kifejezést a legtöbbünkkel ellentétben szó szerinti értelmében használja. Azt persze nem tudni, mennyi sörösüveget tett tönkre, mire ilyen tökélyre fejlesztette a technikáját és a töltényt olyan tökéletesen lövi ki, hogy az a kupakot leviszi, de az üveg szája sértetlen marad, de egy szavunk sem lehet a minőségre, amit a videón produkál.

Már csak egyetlen kérdésünk marad. Minek egy töltényt erre pazarolni, mikor egy sörnyitó simán elférne a vadászkabátja zsebében?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.