Hogy kerültek a legyek a lezárt üvegbe?

Nem ínyenceknek szánták: 50 döglött légy úszkált a sörben

Amikor megvette a boltban a karton sört, nem tűnt fel, hogy valami nem stimmel vele, az alkoholfüggő férfi csak otthon vette észre, hogy nemcsak ő vetett szemet az italra, hanem bő négy tucat légy is.

2013.10.21 17:59ma.hu

Ha a tequilában talál valaki egy kukacot, az ínyencségnek számít és az ital szerelmesei kifejezetten értékelik a különleges "vendéget", de egy sör esetében sem a kukac, sem egyéb élőlény nem indokolt. Tudta ezt jól a brit Daniel Bailey is, aki a kelleténél is nagyobb híve a Foster Gold nevű márkának, ezért szokásához híven több üveggel is a bevásárlókosarába tett belőle, de csak otthon vette észre, akkor is a harmadik üveg felbontásakor, hogy itt bizony gond van, méghozzá igen komoly.

"Éreztem, hogy a sör nem finom, meleg volt és sós, és bogarak voltak benne" - idézte fel a sokkoló felismerést az alkoholfüggő férfi. "A palack teljesen zavaros volt, és ahogy közelebbről megnéztem, akkor jöttem rá, hogy rengeteg légy volt benne. Hihetetlen volt, teljesen vacak!" A 22 éves férfi és cimborája másnap visszavitték a hatos csomagból megmaradt palackokat és az üzlettől vissza is kapták a pénzüket, azt azonban még mindig várják, hogy valamiféle magyarázatot is kapjanak a bizarr esetre.

Fotó: freedigitalphotos.net

A márka angliai tulajdonosa, az egyik Magyarországon is ismert sörmárka helyi képviselete leszögezte, hogy mint a sör egyik hazájában, Nagy-Britanniában különös figyelmet fordítanak a termékek minőségére. Évente milliós nagyságrendben adnak el Foster Gold márkájú sört, és arra törekszenek, hogy a vásárlók kiváló minőséget kapjanak, ennek érdekében szigorú minőségellenőrzési folyamatokon megy át a sör a főzés minden egyes fázisában.

Arra azonban ők sem adtak választ, hogy hogyan kerülhettek a legyek a sörbe, egyelőre felvették a kapcsolatot a forgalmazóval és közösen próbálják megoldani a rejtélyt - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.