Ezt a wellnesst még a férfiak is élvezni fogják!

Sörfürdővel csábítgatja vendégeit egy cseh hotel

A cseh sör híre messzi földre is eljut, de ilyenkor általában arra gondolunk, milyen jó érzés lesz, ahogy legurul a torkunkon. Most egy egészen újfajta felhasználási módot kínál egy cseh szálloda!

2013.07.10 14:27ma.hu

A férfiak többsége nem igazán szívleli a wellness-hétvégéket, párban még csak-csak, de egyedül vagy haverokkal inkább a sörözést választják. Talán ez lehetett a motivációja annak a prágai szállodának, amely egy kissé még szokatlan, de villámgyorsan népszerűvé váló szolgáltatást vezetett be: sörfürdővel csábítgatja a vendégeket. A Hotel U Sladka egy egész kádat teletölt sörrel, amibe a vendég nyakig elmerülhet, az indoklás szerint az alkohol megfiatalítja azokat, akik beleülnek, a sörben lévő növények pedig kifejezetten jó hatással vannak a bőrre.

Fotó: Hotel U Sladka

Az biztos, hogy a sörkád enyhíti a mindennapi stresszt és a munkával járó feszültségeket, bár azt a szálloda nem ígéri, hogy a promóciós anyagokban látható hölgyet is a káddal együtt kínálja, úgy valószínűleg még kiegyensúlyozottabb lenne a betérő vendég - már ha férfi és nem a párjával együtt veszi igénybe a szolgáltatást.

Azt nem tudni, hogy be lehet-e feküdni a sörcsap alá, vagy ez a fajta ivásra kevésbé alkalmas-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.