Fura piktogramok a vécéajtókon

Micsoda szigor: Szocsiban tilos a vécéből horgászni!

Egy olimpiát megrendezni mindig felelősség, függetlenül attól, hogy nyári vagy téli, így hát az ukránok is komolyan veszik a szabályokat Szocsiban. De hogy miért tiltják meg a vécéből horgászást?!

2014.02.04 14:55ma.hu
Fotó: Twitter

Az olimpia idején temérdek dologra kell figyelniük a szervezőknek, ezért nem csoda, ha néhány fontos szabályt már jó előre leszögeztek, ezek legfőképp a sportolók és a szurkolók érdekében történnek, a biztonságot és a kényelmet is szolgálva. Ám a vécéajtókra kifüggesztett piktogramok láttán bizony kissé elcsodálkoztunk.

Na nem azért, mert most csalódottan csomagolnánk vissza a zsákjába a horgászfelszerelésünket, látván az erre vonatkozó tiltást, sokkal inkább azért, mert nem értjük: egyáltalán hogyan juthatott eszébe bárkinek is, hogy ezt külön meg kell tiltani? Mert azt még csak értjük, hogy tilos a vécébe hányni, vagy szétspriccelve vizelni, a drogozásról nem is beszélve (vagy talán másutt szabad?), de vajon kinek jutott eszébe, hogy kifejezetten fel kell hívni a tilalmat a vécéből horgászásra?

A képet egyébként Sebastien Toutant kanadai snowboardos osztotta meg a Twitter-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.