Egy zsákban dobta a szemétbe a holttestet

Börtön vár az anyára, mert megölte a fiát

Gyilkossággal vádolnak egy michigani nőt, aki januárban még fia eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségen, ám kiderült, hogy ő maga vonszolta egy szemeteszsákban a holttestet a kukákhoz.

2014.02.25 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Gyilkosság vádjával állítják bíróság elé a 60 éves michigani nőt, akinek fia megcsonkítva került elő két elhagyott út mellett ledobott szemeteszsákból. A Detroit külvárosában élő Donna Scrivo még január 27-én jelentette be fia, a 32 éves Ramsay Scrivo eltűnését, a feljelentés szerint a férfi elment otthonról és nem tért haza.

Három nappal később viszont lakossági bejelentés érkezett, mely szerint láttak egy nőt, aki szemeteszsákokat cipelt egy kis furgonhoz a kínai negyed közelében. A rendőrség feldarabolva találta meg az eltűnt férfi holttestét, és a nyomozás alapján úgy vélik, valójában maga az anya ölte meg. A férfi halálát az igazságügyi orvosszakértő szerint fulladás okozta - számolt be a News13 című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.