Öngyilkosságra készült az anya

Megölte a lányát: "úgysem törődött volna vele senki"

Öngyilkosságot akart elkövetni, de előtte megszólalt benne az anyai gondoskodás ösztöne és arra gondolt: így nem lesz, aki gondját viselje a 17 éves lányának. Ezért először őt lőtte le.

2014.01.29 10:18ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Beismerte lánya meggyilkolását egy nő, aki saját magával is megpróbált végezni, ám a két, halálos golyót követő harmadik lövés már célt tévesztett, és az anyát a halottszállító helyett a mentők vitték el. A floridai Oviedóban élő nőnek most előre megfontolt gyilkosság vádjával kell bíróság előtt felelnie. A 44 éves Sujatha Guduru a hétfői tragédia előtt nem sokkal egy e-mailt küldött a bátyjának, Prasad Chittalurunak, amelyben megírta, hogy végez magával, továbbá részletes utasításokat adott a férfinak a házával kapcsolatban, amelyről azt írta: "bárcsak befejezhette volna".

Aztán fogta a 38-as kaliberű pisztolyt, amelyet két héttel korábban vásárolt, és kétszer rálőtt a lányára, Chetanára. A harmadik golyót magának szánta, de a mellkasát ért lövés nem volt halálos, most az Orlandói Regionális Egészségügyi Központban lábadozik, szigorú őrizet alatt, a rendőrség szerint onnan egyenesen az Orange megyei börtönbe szállítják át, amint lehetséges.

A rendőrök számára egyelőre nem teljesen világos, hogy a nő miért akart végezni magával, de az biztos, hogy hetek óta tervezgette a gyilkossággal összekötött öngyilkosságot. Amikor a kihallgatásakor rákérdeztek, hogy miért végzett a lányával, a nő azt felelte: azt hitte, hogy ha ő megöli magát, nem lesz senki, aki gondoskodjon Chetanáról - számolt be a News13 című online lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.