Sátánista gyilkos

Megöltek egy metálénekest, mert nem volt sátánista

Leszúrtak egy thaiföldi metálénekest, mert nem találták elég sátánistának. Egy álnéven író faecebookozó később bevallotta tettét és indítékairól is írt. A Surrender of Divinity énekese még múlthéten lett gyilkosság áldozata.

2014.01.15 12:25MTI

A Surrender of Divinity nevű thaiföldi dark metál együttes énekesét, Szamong Traiszatthát bangkoki lakásában ölték meg, január 8-án leszúrták. A Bangkok Post értesülése szerint a zenész özvegye azonosított egy gyanúsítottat, aki a gyilkosság napján felkereste az áldozatot, hogy igyon vele egyet.

Később az özvegy már csak akkor látta férjét, amikor az egy vértócsa közepén feküdt, a név szerint is ismert rajongónak, Prakarn H-nak azonban nyoma veszett.

Pénteken bizarr vallomás bukkant föl a gyilkosságról a Facebookon. Egy Maleficent Meditation (gonosz meditáció) nevű felhasználó azt írta, ő ölte meg Szamongot, és képeket is tett fel a helyszínről.

"Azt terveztem, véget vetek az életemnek, mert már 25 éves vagyok. Mivel meghalok, mindenkit meg akarok ölni, aki a sátánizmusra rossz fényt vet. A nőket és a gyerekeket megkímélem" - írta. A nyomozók azt gyanítják, a felhasználói név mögött Prakarn H. rejtőzik.

"Jobban tisztelem a hívő buddhistákat, keresztényeket és muzulmánokat, mint azokat, akik sátánistának vallják magukat, de semmit sem tudnak az egészről. Ha én nem öltem volna meg Szamongot, biztos vagyok abban, megtette volna valaki más" - folytatta Maleficent Meditation.

A hatóság egyelőre nem akadt a gyilkos nyomára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.