Beismerte a sorozatgyilkosságot

Megdöbbent a bíróság: három gyilkosságot vallott be a nő

Beismerte három férfi meggyilkolását és további két gyilkossági kísérletet egy női sorozatgyilkos, amivel megdöbbentette a bíróságot is, hisz így a vádirat alapjaiban borult meg.

2013.11.19 09:54ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Bevallotta a sorozatgyilkosságot az angliai Cambridgeshire bírósága előtt Joann Dennehy, amivel a jelenlévők szerint valóságos sokkot váltott ki, a bíróság és az ügyész ugyanis nem számított a beismerő vallomásra és a vádiratban csak az egyértelműen bizonyítható egyik gyilkosság szerepelt. A nő idén márciusban és áprilisban a 48 éves Kevin Lee-t, a 31 éves Lukasz Slaboszewskit és az 56 éves John Chapmant gyilkolta meg több szúrással, majd bedobta őket egy út menti árokba, emellett azt mondta a tárgyalásán, hogy másik két férfit, Robin Berezát és John Rogerset is megpróbálta megölni.

"Így a vád nem egy gyilkosságról szól, ahogy eredetileg számítottunk rá" - erősítette meg Nigel Lickley, a nő ügyvédje. Dennehy azt is elismerte, hogy a gyilkosságok áldozatainál megakadályozta a "törvényes és tisztességes" temetést. A biztonsági őrök által közrefogott vádlott mellett egy másik gyanúsított , Gary Richard is megjelent, de ő tagadta a temetés megakadályozására vonatkozó vádakat és a két gyilkossági kísérletet - számolt be az Independent című lap.

Az ügyben később várható ítélet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.