A gyilkosság után magát is halálra szúrta

Nem látta előre: saját fia ölte meg a jósnőt

Egy eldurvult vita végén halálra szúrta az anyját, majd öngyilkosságot követett el a jósnő fia. A szomszédok szerint rendszeresek voltak a viták a férfi és az anyja között.

2013.11.11 08:29ma.hu

A saját otthonukban kezdett jövendőmondó vállalkozásba az 59 éves Angela Zappalla, ám a szicíliai Fiumefreddóban élt nő egyik fia, Peter Battiato nem nézte jó szemmel, hogy állandóan jönnek-mennek az ügyfelek, és ez rendszeres vitákhoz vezetett közöttük. A szomszédok gyakorta hallottak hangos veszekedést a háromgyermekes nő és fia között.

Az asszony a szomszédok elmondása szerint azért kezdett tenyérjóslásba, hogy egy kis mellékeshez jusson, emellett pedig számos gyógyító szert árult a hozzá forduló ügyfeleknek. A rendőrségi nyomozáskor is tarot kártyákat és egyéb, jósláshoz használt kellékek kerültek elő a házból, ahol vértócsában feküdt az áldozat és gyilkosa is.



A Daily Mirror a helyi sajtóbeszámolókra hivatkozva úgy tudja, a tragikus veszekedés azután tört ki anya és fia közt, amikor néhány vásárló a házba ment gyógyításért és jövendölésekért. Kisvártatva a férfi felkapott egy konyhakést és azzal vágta át anyja torkát, majd felhívta a rendőrséget és azt mondta: "jöjjenek ide, megöltem az anyámat". Amikor az egyenruhások megérkeztek, a férfi még a konyhában ült és cigarettázott, de a másik kezében ott tartotta a kést.

Aztán csak annyit mondott: összevesztem anyámmal, már nem bírom tovább - és azzal a lendülettel, még mielőtt a rendőrök megállíthatták volna, többször a saját gyomrába vágta a kést. Bár azonnal kórházba vitték, belehalt a súlyos belső sérülésekbe és a nagyfokú vérveszteségbe.

Fiumefreddo a filmguruk előtt ismerősen csenghet, ebben a városban vették fel a híres Keresztapa-trilógia több jelenetét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.