Hatalmas pók támadta meg a bemondót

Videó - Sikítozott és ugrált élő adásban a sokkot kapott időjós

A valóságban tizedannyira sem volt veszélyes, mint amilyennek tűnt, mindenesetre alaposan ráijesztett a pók az időjárás-jelentés bemondójára, amikor végigsétált a kivetítőn.

2013.06.24 16:53ma.hu

Sikítozva futott ki a képből Kristi Gordon meteorológus, amikor épp az aznapi várható időjárásról tartott ismertetőt a tévénézőknek, ráadásul az egész jelenet élő adásban játszódott le. A riadalmat egy pók okozta, amely egész egyszerűen rásétált annak a vetítőnek a lencséjére, amely a Sky televíziócsatorna időjósának közvetítette a mögötte megjelenő háttérképet, emiatt a pók nemcsak önmagában tűnt ijesztőnek, de a látszólag hatalmas méretei sem nyugtatták meg Kristi idegeit.

"Istenem, ez hátborzongató volt!" - mentegetőzött, mikor visszamerészkedett a kamera elé, holott az eszével ő is jól tudta, hogy a képernyőn feltűnő fenevad nemcsak hogy nem óriási, de még nem is egy helyiségben van vele. A kollégái mindenesetre jól szórakoztak a reakcióján. Valószínűleg ebben annak is lehet némi szerepe, hogy a hölgy nem először ijedt meg egy apró lénytől: tavaly augusztusban hasonlóan komédiába fulladt az időjárás-jelentés, amikor egy bogár repült az arcához - igaz, az legalább tényleg ott volt.

Így riadt meg Kristi Gordon a póktól:



10 hónapja egy repülő bogár ijesztett rá:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.