Kollegiális ugratásnak szánta a középső ujjat

Hoppá: Beintett a BBC időjósa! Videóval

Hivatalos közleményben kért elnézést a tévénézőktől a BBC időjárásjelentője, miután élő adásban felmutatta a középső ujját az őt felkonferáló hírolvasónak.

2010.08.19 17:29ma.hu

Tomasz Schafernaker nem a nézőket akarta megbántani, csak hírolvasó kollégája ironikus mondatára reagált, amikor pechjére a kamera épp átváltott rá. Így a BBC nézői vágatlanul nézhették végig, amint az időjós előbb a középső ujját mutatja fel, majd zavartan úgy tesz, mintha épp csak az ajkát akarta volna megvakarni – de a mozdulattal addigra már elkésett.

Simon McCoy ugyanis a hírek végén azzal konferálta fel az időjárás-előrejelzést, hogy bár csak egy perc maradt rá, „természetesen 100 százalékosan pontos lesz, és minden részletet megtudnak belőle, amire csak kíváncsiak”.

A televíziós szakmában a kollégák közt megszokott az ilyen ugratás, és valószínűleg az erre válaszképp felemelt középső ujj sem ritka jelenség – ha az ember a kamerák hatókörén kívül áll. Tomasz Schafernaker azonban jócskán reflektorfényben volt, és nem tudhatta, hogy az adásrendező egy pillanatra beadja az ő képét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.