Végigcsuklotta a meteorológus az adást

Nem tudta abbahagyni a csuklást élő adásban az időjós

Végigcsuklotta élő tévéadásban időjárás-jelentését egy amerikai meteorológus, David Paul. A houstoni adón meglehetősen hosszan, három percen keresztül beszélt - és csuklott - a várható időjárásról.

2013.05.02 13:27MTI

David Paul csuklásai között jó pár másodperces szünetek voltak, így bőven szóhoz tudott jutni, ám makacsul visszatértek a rángások. A többediknél már beleszőtte mondandójába: "Természetesen csuklom közben. Ez történik, ha komoly időjárás-változás lesz" - mondta viccelve, de ez sem segített. Továbbra is csuklott, és nem győzött bocsánatot kérni, ám hősiesen végigmondta mondókáját.

A híradórészlet felkerült a világhálóra, kommentálói között vannak, akik szerint azonnal el kellene bocsátani a meteorológust, mert minden bizonnyal túl mohón evett adás előtt, ennél fogva nem készült fel megfelelően munkája elvégzésére - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.