"Fülledt éjszakánk lesz ma"

Izgató képek: Meztelenre vetkőzött az időjós!

Ki hitte volna, hogy az időjósok nemcsak komolyak tudnak lenni, hanem ha kell, megmutatják forró énjüket is? Na persze ehhez egy kicsit messzebbre kell menni a határainknál.

Látott már ilyen izgató időjóst? képgaléria

2011.05.27 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Kissé nehéz elhinni, de bizony vannak olyan országok, ahol az időjárás-jelentést nem azért nézik az emberek, hogy megtudják, másnap mit vegyenek fel. Sokkal inkább azért, hogy megnézzék: az időjós aznap mit vett fel!

Az egyik mexikói csatornán például Mayte Carranco kápráztatja el a nézőket, és könnyen el lehet képzelni, hogy amikor jó időt mond be, akkor szexi szűk farmert, esetleg falatnyi miniszoknyát vesz fel, a hasát szabadon hagyó pólóval, és úgy mutogat a pálcájával a két gömbölyű melle közt.

Óh, ha nálunk is ilyenek lennének a zöld háttér előtt, biztosra vesszük, hogy a férfiak még a fociról is átkapcsolnának az esti híradó végére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.