Fehérneműben pózolt az Avatar sztárja

Képek: Nem kék, de baby dollban is izgató Zoe Saldana...

Meglehetősen erotikus fotókhoz állt modellt fehérneműben Zoe Saldana, az Avatar című szuperprodukció sztárja. Ezúttal ugyan nem kék, mint filmbéli karaktere, de az biztos, hogy izgató!

Őrjítő pózokban és alulöltözve az Avatar-lány: Zoe Saldana képgaléria

2011.05.14 08:30ma.hu

Zoe Saldana, aki az Avatar című filmben Neytiri-t alakította, dominikai gyökereinek köszönheti különleges szépségét. Angolul és spanyolul is anyanyelven beszél.

Képekért katt ide! - Fotó: Nino Munoz/egotastic

A színésznő egyébként New Jersey-ben született, de apja váratlan halála után családja visszaköltözött a Dominikai köztársaságba. Zoe már 8 évesen tudta, hogy színésznő szeretne lenni.

A szemrevaló sztár 1999-ben kapta első filmszerepét, az Esküdt ellenségek című film egyik epizódjában, játszott zenés drámában, de vígjátékban is. Szerepelt 2003-ban a Karib tenger kalózai-ban.

Nevét azonban istenigazából a Star Trek, majd az Avatar óriási sikere után jegyezte meg a világ.

A 32 éves, szépséges Zoe szerencsére bevállalós típus, s bár meztelenül még nem pózolt, erotikus képeken megmutatta kivételes alakját - ezúttal Nino Munoz fotóin. Fogalmazzunk úgy, hogy teret engedett a fantáziának is...

Zoe fegyvere a szépsége...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.