Zoe Saldana átlátszó ruciban!

Nem kék, de dögös a mellbimbója... Az Avatar sztárja megmutatta!

Nemcsak a mozilátogatók vált népszerűvé az utóbbi időben az egzotikus amerikai színésznő - Zoe Saldana most a kíváncsi férfiszemeket is kielégíti, mégpedig szexis, átlátszó ruhában!

Az Avatar-sztár Zoe Saldana megmutatta a mellbimbóját! képgaléria

2010.01.25 10:30ma.hu

Tavaly még kevesen tudták, ki is a gyönyörű, dominikai származású színésznő - A 31 éves Zoe Saldana idén az Avatar című filmsikerrel került az érdeklődés középpontjába.

A nyolcévesen már színészi babérokra pályázó Zoe a 2000-es év óta szerepel komolyabb produkciókban.

Zoe az Avatar-ban, Neytiriként

A Karib-tenger kalózaiban, a Star Trek-ben, a Terminálban és tavalyelőtt a Nyolc tanúban is megcsillogtatta tehetségét, de kétségtelen, hogy most az Avatar-ral robbant be leginkább a köztudatba.

Róla mintázták a háromdimenziós animációt, a sikerfilm Ney-tiri figuráját, így tulajdonképpen digitális változatban volt látható.

Minden mozdulatot el kellett azonban játszania ahhoz, hogy a történetben szereplő figura elkészülhessen.

Talán érthető, hogy a filmbéli figura után a szemrevaló Zoe Saldana valódi nő alakja iránt is igencsak felébredt a kíváncsiság.

Úgy tűnik, a szép színésznő ezt - igaz, egyelőre diszkréten - de igyekszik kielégíteni.

Férfi akar lenni az Avatar szexi hősnője!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.