Az Avatar most már halálos

Szélütés kapott és meghalt egy japán férfi az Avatar vetítése közben

Szélütést kapott és kórházba került az Avatar című film miatt egy 42 éves tajvani férfi, aki nem sokkal később meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelő egyik orvos.

2010.01.19 11:17MTI

A magas vérnyomással küszködő beteg - akit csak Kuo néven emlegetett orvosa - a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mire beértek vele az intézménybe, már eszméletlen volt.

A férfi agyában vérömlenyt fedeztek fel, orvosa szerint a tüneteket a film által jelentett fokozott izgalmak válthatták ki. Kuo 11 nappal később meghalt. Filmes blogok szerint James Cameron kasszasikerének megtekintése után többen panaszkodtak hányingerre, fejfájásra, szédülésre és zavart látásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.