Leszúrta az orákulumot a feldühödött üzletember

Nem tetszett a jóslat, megölte a látnokot

Szörnyű látomásokkal "kecsegtette" megbízóját egy orosz jósnő, mire az üzletember annyira megdühödött, hogy halálra szúrta egy konyhakéssel.

2013.06.21 07:54ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Üzleti tanácsokért fordult egy látnokhoz a 32 éves üzletember Moszkvában, ám a jósnő önállósította magát és nemcsak azt jövendölte a tehetős üzletembernek, hogy feleségét egy másik férfival látta félreérthetetlen helyzetben, hanem egyúttal átkot is bocsátott az egész családra. A rontást csak akkor lett volna hajlandó levenni róluk, ha az üzletember egy tekintélyes mennyiségű aranyat és készpénzt ad neki.

Ez azonban már túl sok volt az üzletembernek, ezért felkapott egy konyhakést és halálra szúrta vele a 61 éves nőt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál. "Hirtelen tört rá a dühroham, amit a nő szavai okoztak, hogy beleszólt a családja életébe" - mondta az ügyészség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.