14 éves fiú lehet a gyilkos

Lelőtte a nővérét, mert összevesztek a mosodában

A rokonok szerint a 14 éves öccse ölte meg a három évvel idősebb lányt, miután összevesztek valamin a mosodában. A rendőrség egyelőre vizsgálja a gyilkosság körülményeit.

2014.01.24 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A rokonok állítása szerint a 14 éves fiú lőtte le a 17 éves nővérét, mert nem sokkal korábban heves vita alakult ki kettejük közt a mosodában. A MyNews13 című amerikai hírhonlap úgy tudja, hogy a lány épp az öccse ruháit fehérítette, a veszekedés a feltételezések szerint ezen törhetett ki. Az oaklandi rendőrök egy belvárosi lakásban találták meg a lányt egy halálos lőtt sebbel, és a helyszínre érkező mentők is már csak a halál tényét tudták megerősíteni.

A rendőrség egyelőre vizsgálja mind az indítékot, mind a tragédia pontos körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.