Egy pennsylvaniai nő

Ártatlan külső, apróhirdetések: csaknem kéttucatnyi sátánista gyilkosság

Miranda Barbour saját bevallása szerint 13 évesen, Alaszkában lett tagja a sátánista szektának. Az állította, hogy ha kiszabadulna, újra gyilkolna, valamint azt is, hogy meg tudja mutatni, hol vannak eltemetve az áldozatai.

2014.02.17 07:32MTI
Forrás: youtube.com

Huszonkét, egyelőre bizonyítatlan sátánista gyilkosságot vállalt magára egy 19 éves pennsylvaniai nő, akit a férjével együtt egy 42 éves férfi meggyilkolásával vádolnak - közölte hétvégén az amerikai média.

Miranda Barbour az egyik legnagyobb amerikai hirdetési oldalon, a Craiglisten keresztül lépett kapcsolatba a "társaságot" kereső, 42 éves Troy LaFerrarával, akit tavaly november 11-én a férje, a 22 esztendős Elytte Barbour segítségével egy autóban megölt. A nő több mint hússzor döfött kést az áldozatba, miközben férje hátulról egy kötéllel fojtogatta a férfit.

A sajtóban "craiglistes gyilkosként" emlegetett nő most Amerika-szerte megrökönyödést keltett azzal, hogy egy pennsylvaniai lapnak, a Daily Itemnek a börtönben úgy nyilatkozott, hogy LaFerrara megölését megelőzően egy 22 emberéletet követelő gyilkosságsorozatot követett el, egy sátánista szekta tagjaként. Azt állította, hogy Alaszkától Kalifornián és Texason át Észak-Karolináig ölt.

A pénteken adott interjút szombaton és vasárnap a jelentősebb hírportálok és televíziók is ismertették.

Miranda Barbour saját bevallása szerint 13 évesen, Alaszkában lett tagja a sátánista szektának. Az állította, hogy ha kiszabadulna, újra gyilkolna, valamint azt is, hogy meg tudja mutatni, hol vannak eltemetve az áldozatai.

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vasárnap közölte, hogy kész segítséget nyújtani a nő állításának kivizsgálásához. Az interjúban elhangzottak valóságtartalmát eddig semmi sem támasztotta alá.

A gyilkosságért letartóztatott, nemrégiben összeházasodott párt várhatóan elmeorvosi vizsgálatnak fogják alávetni. Miranda Barbournak a New York-i The Daily News című bulvárlap értesülése szerint van egy kislánya, aki egy előző kapcsolatából származik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.