Benyugtatózta magát a gyilkosság előtt

Röhögve lőtte le a rendőrt, kivégzés várhat az őrültre

A tanúk szerint a gyilkos fel sem fogta, mit tett, röhögve vallotta be, hogy megölt egy rendőrt egy közel két évvel ezelőtti áruházi incidens során. Az ügyészek halálbüntetést kérnének rá.

2014.02.19 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A tanúk szerint a gyilkos vidáman nevetgélve vallotta be, hogy lelőtt egy rendőrt 2012 áprilisában egy texasi szupermarketben. Az ügyészek a héten kezdődött tárgyaláson azt mondták, addig nem nyugszanak, míg halálbüntetést nem kérhetnek az egykori informatikus mérnökre - számolt be a News13 című internetes amerikai hírportál.

A 26 éves Brandon Danielt lopáson kapták az egyik austini szupermarketben, ezért hívta ki az üzletvezető a rendőrt. A tolvaj azonban előkapta a fegyverét és lelőtte Jaime Padron tisztet, majd vigyorogva mutatott rá: "megöltem a rendőrt". Az egyik szemtanú szerint üres tekintettel bámult maga elé és vontatottan, fásult hangon beszélt. A vádlott védőügyvédje szerint ennek az volt az oka, hogy a gyilkosság előtt Daniel egy erős nyugtatót vett be.

A tárgyalás folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.