Ha a playmate-ek bikinis partit rendeznek!

Izgató képek: 5 nő 1 medencében 1 pasival...

A víz ellenére vigyázni kell, nehogy tüzet fogjon valaki, olyan forró a hangulat a playmate-ek bikinipartiján. De mit szól ehhez a Playboy-tata?!

Hű, mit művel ez az öt szexi lány azzal az egyszem fiúval? képgaléria

2011.07.18 19:34ma.hu

Egy bikinis nő - főleg, ha még csinos is - már önmagában fel tudja forrósítani a hangulatot. Kettő még inkább. Hát még ha öten vannak!

Ráadásul a két házigazda egy olyan ikerpár, akik úgy egyébként a híres-hírhedt Hefner-villa lakói, így aztán lehet, hogy Hugh Hefner hamarosan elbeszélget a lányokkal.

Nem valószínű, hogy a 3 hölgyvendégük ellen lesz majd kifogása, ha meglátja a fotókat, sőt, talán őket is beköltözteti hirtelen magához, meg a Playboyba is, de hogy Petey jelenlététől nem lesz túlzottan feldobva, az sejthető.

Sebaj, mi azért feldobódtunk, de a kánikula idején, amikor tűzgyújtási tilalom van, biztonsági okokból inkább nem álmodozunk el azon, hogy vajon mit műveltek Karissa és Kristina Shannon még Peteyvel, miután a kamerából kifogyott a film és elvonultak az ajtó mögé!

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.