Árnyas fák alatt, a fűben - de szép is lenne!

Izgató képek: A természetben pakolta ki cicijeit Melissa Debling

Nincs is szebb annál, mint amikor az ember egy kellemes nyári estén kisétál az erdő szélére, leheveredik a fűbe és hallgatja a csöndet... Vagy mégis van szebb, például Melissával leheveredni?

A természet lágy ölén Melissa Deblinggel... képgaléria

2011.06.08 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic / MelissaD (A galériához KATT a képre!)

Vissza a természetbe! - Akár ez is lehetne a mottója ma esti galériánknak, és ezt a természetet különösen kedveljük, amit itt lehet látni.

Már ha valaki észreveszi a természetet Melissa Debling mögött, ami valljuk be, nem is annyira egyszerű. Hisz az angol szépség mellei már megint elveszik a kilátást, olyan méretekkel áldotta meg az ifjú modellt a sors, hogy ha valahol megjelenik, tényleg semmi mást nem látunk már, csak ezt a két cicit!

Melissa meg még rá is játszik, illegeti magát, és hívogatón nyújtózik el a lágy fűben. Hát lehet erre mást tenni, mint mellébújni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.