Vajon mi van a kis szőrpamacs fölé tetoválva?

Izgató képek: Harapnivalóak Cleo Pires barackjai!

Végy egy brazil modellt, két harapnivaló barackot, keverd össze egy jó adag csábítással, majd fűszerezd néhány tetoválással - és máris készen van Cleo Pires!

Ön is beleharapna Cleo Pires csábító barackjaiba? képgaléria

2011.06.02 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Cleo Pires olyan, mint egy nyitott könyv - de szó szerint! Teste legkülönfélébb porcikái vannak ugyanis teletetoválva, de nem ám holmi pillangókkal meg virágokkal, ahogy azt a nők szokták, és nem is vad, lázadó figurákkal, hanem a brazil Playboy-modell így hozza a világ tudtára egyetlen szó nélkül is életfilozófiája főbb mozzanatait.

A legérdekesebb kétségkívül a csípőjét körülölelő "élni és meghalni hagyni" lehet, a számos spanyol nyelvű ékes felirat mellett, de van egy, ami túlságosan megkopott már ahhoz, hogy egyértelműen kivehető legyen.

Pedig biztos, hogy mindenki azt szeretné a legjobban közelről megnézni: egy piros szó közvetlenül a csíkra borotvált szeméremszőr fölött.

Na, vajon mi lehet?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.