Visszaköszön a retro?

Csábító képek: Kemény és hegyes cicik - és micsoda rugózás!

Elképesztő ez a retro-feeling, a beállítások, a fények, de még a háttér is a 80-as évek csajos posztereit idézi, mégis sokkal izgatóbb az összhatás - talán az ágaskodó bimbóktól?

Mi rugózik jobban: Arleth Teran mellei vagy a kocsik alatta? képgaléria

2011.02.17 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

Aki járt már autószerelő műhelyben, úgy a 80-as évek környékén, az jól emlékezhet a korszak meghatározó stílusú erotikus képeire.

Hogy mi volt azoknak a posztereknek a titka, sokat lehetne elmélkedni róla, de bármi is legyen, úgy látszik, visszaköszönnek azok a békebeli évek. Arleth Teran szépségét a szokásos módon, egy mexikói szappanoperában fedezték fel, aztán rövid úton meggyőzték, hogy a színészetnél jobban jövedelmező elfoglaltságot is találhatna magának, lám-lám, még egy szőrmebundára is futotta rögvest.

Ez annyira felizgatta a mutatós hölgyeményt, hogy még a mellbimbói is egészen belekeményedtek!

Ja, igen, és ne feledkezzünk meg róla: a kocsik is egész jók alatta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.