Ezeket a cickókat kár így rejtegetni!

Izgató képek: Megmutatjuk, mi bújik Imogen Thomas ruhája alatt!

Akárhogy is próbálkozik Imogen Thomas, képtelen elrejteni gigantikus méretű kebelhalmait: a minap a csábos piros estélyi csak még inkább kiemelte formás idomait!

Tekintélyes dudákkal nyomul Imogen Thomas képgaléria

2011.06.10 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Te jó ég, ezekkel a mellekkel már akár gyilkolni is lehetne: igen komoly a veszélye, hogy ha az ember befúrja a fejét a két domb - mit domb, hegy, sőt, Himalája! - közé, hamarosan fulladásos rohamokkal viszi el őt a mentő!

Na nem mintha már a puszta gondolattól nem akadna el eleve a lélegzet, az is lehet, hogy Imogen Thomast az amerikai hadsereg titkos tömegpusztító fegyvereként kellene szabadalmaztatni. Egy levegő után kapkodó ellenség garantáltan nem lő vissza!

Ha pedig az ellenségnél is ilyen nőket vetnének be, akkor mi értelme harcolni? Szeretkezni, na, azt igen, de háborúzni?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.