Teljesen el lehet veszni a színésznő tekintetében

Szexi, nedves és izgatóan zöld a szeme: Ő Jessica Lowndes

Nem túl gyakori, de van az a helyzet, amikor bármennyire szép is egy nő, a tekintet a testéről minduntalan a szemére vándorol vissza. Pedig a teste is megér egy misét!

Nem kicsit izgató Jessica Lowdnes tekintete! képgaléria

2011.06.01 19:36ma.hu
Fotó: Egotastic / FHM (A galériához KATT a képre!)

Meglepő, de ha egyszer belenéztünk Jessica Lowndes szemébe, többé képtelenek vagyunk szabadulni tőle. Pedig a teste egyéb kiemelkedő pontjait is érdemes szemügyre venni, de igéző zöld macskaszemei egészen elképesztő erővel tartanak fogva.

Tulajdonképp az a különös, hogy ennek ellenére az 1988-ban született kanadai színésznő mindössze apró-cseprő szerepeket kapott ezidáig, azokat is szinte ismeretlen sorozatokban, egyedül a 2008-as 90210 című sorozatban, a Beverly Hills 90210 adaptációjában ismerhettük meg jobban.

A többi szerepe viszont még a tengerentúlon sem érte el az ingerküszöböt, nem csoda, ha hozzánk el sem jutott.

Ezúttal talán jobban felfigyelnek rá a rendezők is, mert elfogadta az FHM ajánlatát és erotikus képsorozatot készített - őszintén reméljük, hogy ezentúl többet találkozunk vele akár a filmvásznon, akár ehhez hasonló fotókon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.