Van mit nézni a dögös énekesnő testén!

Izgató fotók - Beyoncé belehúzott: kitette, amije van!

Meg kell hagyni, múlhatnak felette az évek, a dögös énekesnő mit sem változik: a Beyoncé Knowles új videóját népszerűsítő képanyagon van mit mustrálni...

2011.07.10 08:29ma.hu

Nagyon úgy tűnik, hogy a tehetséges Jay-Z megfogta az Isten lábát: évek óta Beyoncé Knowles párja, házasságuk boldognak látszik.

Az énekesnő nemcsak gyönyörű és különleges, de a vérében van a zene, ráadásul mit sem veszített évekkel ezelőtti, dögös külsejéből.

Best Thing I Never Had
című videójához készült egy vadonatúj, döglesztően szexi fotósorozat, amely után minden férfirajongó megnyalhatja mind a tíz ujját.

A promóciós fotók igazán jól sikerültek, Beyoncé vadabb oldalát hangsúlyozzák. Nos, tény és való, hogy ezek alapján igazi férfifalónak tűnik a bájos sztár.

Pedig hűséges a férjéhez, és akár hiszik, akár nem - a hírek szerint Jay-Z volt az első férfi az életében, akivel ágyba bújt.... hamarosan pedig babát is szeretne a sztárpár.

Beyoncé új albuma egyébként éppen június végén került a boltokba "4" címmel. Ez az énekesnő szerencseszáma, remélhetőleg valóban sikerre viszi az új korongot is.

Beyoncé újra lehengerlő stílusban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.