Összesen két sráccal járt

Hoppá: Jay Z vette el Beyoncé szüzességét!

Meglepő vallomást tett a világsztár Beyoncé: bár kevés pasi dobná ki őt az ágyából, valójában szűzen várta a nászéjszakát Jay Z-vel!

2011.01.25 15:29ma.hu

Beyoncé igazi jókislány, annak ellenére, hogy a színpadon egy belevaló dögös vadmacskaként kergeti az őrületbe a teremtés koronáit. Nemrég meglepő vallomással állt az újságírók elé: állítása szerint szűzen ment férjhez, ráadásul férje előtt csak egy barátja volt, de semmi komoly nem történt köztük.

Fotó: Technorati

Az emberek meglepődnének, ha tudnák, mennyire tapasztalatlan voltam!” - mesélte. „Amikor 12 vagy 13 éves voltam, akkor kezdtem járni az első fiúval, és ő volt az egyetlen pasim egészen 17 éves koromig. Ebben a korban ez igazán hosszú időnek számít.” - vallotta be Beyoncé, és ezzel egyet kell értenünk.

A hosszú első kapcsolatnak az lehetett a titka, hogy a barbadosi énekesnő mindig is hűséges volt, és úgy véli, koránál érettebben is gondolkozott.

Tulajdonképp túl fiatal voltam, hogy igazán barátom legyen. Mi nem éltünk együtt, tudod...” - mondta az egyik internetes lap riporterének, aki minden bizonnyal tudta is. „Ez volt az egyetlen kapcsolatom egy fiúval, és azóta csak egyvalaki volt az életemben: Jay Z, a férjem!

Beyoncé Knowles és Jay Z rapper 2008-ban, az énekesnő 27 éves korában házasodtak össze.

Még több hír Beyoncé Knowles-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.