Kissé kikerekedett a formás popsijú énekesnő

Képek: Husi lett Beyoncéból?

Meglepő felvételek készültek a remek hangján kívül gyönyörű alakjáról is híres Beyoncéról - az énekesnő klipje forgatásán meglehetősen "husinak" tűnik...

2011.04.15 06:29ma.hu

Három éve már, hogy a sikeres és szexis Beyoncé albumot adott ki. A dögös, 29 éves énekesnő most negyedik lemezét készíti, a "Girl" című számhoz pedig videoklippel rukkol elő, ám a rossznyelvek szerint az utóbbi időben nem diétázhatott valami sokat.

A klipforgatáson Los Angeles-ben ugyanis a minap érdekes fotók születtek róla.

Beyoncé jelmezben pózolt, táncosokkal és szereplőkkel körülvéve, nem hiányzott róla az extra rövid nadrág sem.

Azt azonban a hasánál egy méretes aranyszínű öv díszítette - talán nem véletlenül? Úgy tűnik, a sztár kissé kikerekedett. Combjai megvastagodtak, híresen formás popsija is nagyobbnak látszik.

Nem úgy néz ki azonban, hogy őt ez zavarná - ahogyan korábban Mariah Carey is felvállalta ducibb alakját. Ő azt mondta, mindez a boldogságának köszönhető. Reméljük, Beyoncé esetében is így van...

Ezt senki sem hitte volna Beyoncéról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.