Igazi nehézbombázó Jessica Jane Clement!

Izgató fotók: Te jó ég, mekkora mellek!

Ezekkel a mellekkel komolyan már ölni lehetne, de ott ette meg a fene, még belefulladni is érdemes, olyan szépek! Ja, és van mögöttük egy nő is, Jessica Jane Clementnek hívják őt.

A legszexisebb ál-zsebtolvaj: a cicijével vonja el a figyelmet! képgaléria

2011.07.15 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic/Loaded (A galériához KATT a képre!)

Már megint egy igazi gyöngyszemre bukkantunk, bár nem igazán értjük, miért rejtegetik őt az angolok - talán meg akarják tartani maguknak az élvezetet! Pedig az ilyen kebelcsodákat vétek bújtatni és hét lakat alatt őrizni, inkább hetente kétszer kellene őt ország-világ színe elé tárni, fogadni mernék, hogy mindenütt csak úgy emelkednének az általános közérzeti mutatók!

Jessica Jane Clement - merthogy így hívják ezt a szépséget - nemcsak mellesleg szép, hanem agyban okos is, a fotózásokból szerzett pénzét mindig főiskolai tandíjra fizette ki, mivel pszichológiát és történelmet végzett.

Aztán mégis irányt váltott, és megmaradt a modellkedésnél, a Playboy mellé apránként befutott egy-két felkérés a Nutstól és a Maximtól is, most épp a Loadednak pózolt. Amikor meg nem a fotóstúdióban illegeti magát, akkor trükkös zsebtolvajként veri át a gyanútlan áldozatokat: igen, ő az, aki a Svindlerekben mindenkit palira vesz.

Na persze ilyen pofival és ilyen mellekkel nem is csodáljuk, még akár fel is hívhatná a figyelmet, hogy "figyeljék a kezemet, mert csalok", de egyrészt ő biztosan nem Rodolfón nevelkedett, másrészt meg ki tudna a kezére nézni, mikor félúton lefelé meg kell állni a melleinél?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.