Vanessa Claudio forró, akárcsak a Puerto Rico-i éj

Izgató képek: Ezeket a zsömléket nemcsak reggelire kívánod!

Hiába próbálja szemérmesen takargatni magát, Vanessa Claudio formás popója csak még kívánatosabb lesz ettől a visszafogott, szégyenlős mozdulattól. A tekintete meg egyenesen perzsel!

Szemérmesen csábít Vanessa Claudio képgaléria

2011.06.30 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

"Kedves vendégeink, bemutatjuk éttermünk mai exkluzív fogását. A finom falatokat az étlapon Vanessa Claudio név alatt találják meg, ez egy különleges mexikói specialitás, egészen pontosan Puerto Ricóból terjesztették el a helyi lakosok.

Különlegességét az adja ennek a harapnivaló finomságnak, hogy négy zsömlével kínáljuk, amelyekbe egyenként bele lehet kóstolni, sőt, akár habzsolva is fogyasztható, mégsem hizlal. Csak óvatosan, mert nagyon éget!

A vacsorát díszítő dekoráció eltávolítható.

Jó étvágyat!
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.