Rövid betegség után

Elhunyt Sir Bernard Schreier, a Danubius Hotels elnöke

Sir Bernard 1996-tól volt a Danubius Hotels Nyrt. elnöke, és felügyelte a csoport magyarországi, majd a későbbiekben más közép-európai országokba történő terjeszkedését.

2013.06.04 17:14MTI

2013. június 1-jén, rövid betegség után elhunyt Sir Bernard Schreier, a Danubius Hotels Nyrt. elnöke - jelentette be a társaság igazgatósága kedden a BÉT honlapján.

Sir Bernard 1996-tól volt a Danubius Hotels Nyrt. elnöke, és felügyelte a csoport magyarországi, majd a későbbiekben más közép-európai országokba történő terjeszkedését, amely a csoportot Európa vezető gyógyszálloda tulajdonosává és üzemeltetőjévé tette.

Sir Bernard elnöke volt a CP Holdings Limitednek, a Danubius többségi tulajdonosának is. Sir Bernard lánya, Iris Gibbor, unokája Alexei Schreier, valamint Robert Levy, akik mind tagjai a CP és a Danubius igazgatóságának, továbbra is elkötelezettséget tanúsítanak a Danubius iránt - tartalmazza a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.