Kegyetlenül megverték a kicsit

Előzetesben a kórházban elhunyt csecsemő nevelőapja

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a sarkadi férfit, aki olyan kegyetlenül megverte élettársa 9 hónapos csecsemőjét, hogy a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.

2013.05.24 15:36Havariapress

Szerdára virradó éjjel szállítottak kórházba életveszélyes állapotban egy 9 hónapos kisgyermeket Sarkadról. 

A fiúgyermek a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe. Mivel felmerült, hogy a gyermeket bántalmazták, a Békés megyei rendőrség nyomozást indított az ügyben, és az édesanyát és élettársát őrizetbe vették. 

Az orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy a csecsemő halálát bántalmazás okozta. A nyomozás adatai szerint a nevelőapa verte meg a gyermeket, ezért a férfit halált okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A férfi és a nő 5 gyereket nevelt, köztük egy 2 éves gyermeken szintén találtak veréstől származó sérüléseket, továbbá felmerült a gyanú, hogy a nevelőapa a 7 éves fiút is bántalmazta, ezért a férfit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos, illetve könnyű testi sértés miatt is kihallgatták gyanúsítottként. 

A rendőrség azonnal intézkedett, hogy a gyerekeket vegyék el anyjuktól és nevelőapjuktól és nevelőszülőknél helyezzék el őket. 

Az édesanyát védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik. A 20 éves férfi előzetes letartóztatásba került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.