Nógrád

Nejlonszatyorban talált csecsemőholttest: 30 körüli molett nő tehette oda

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

2013.05.03 12:51Havariapress

Egy 30 év körüli, molett testalkatú nőt keres a Nógrád megyei rendőrség, aki a gyanú szerint április 22-én, miután megszülte gyermekét egy nejlonszatyorban kitette Balassagyarmaton, egy erdős részen. Április 22-én, egy nejlonszatyorban találtak rá egy újszülött csecsemő holttestére, Balassagyarmaton, egy erdős részen.

A bűncselekménnyel egy 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, molett testalkatú, szőkés, vállig érő hajú nő hozható összefüggésbe.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információval tud szolgálni az anya kilétéről, illetve a szülés körülményeiről.

Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.