Árokba hajtott

Anyát és csecsemőjét vágták ki a sérült autóból a tűzoltók

A tűzoltók szabadítottak ki egy anyát és csecsemőjét abból az autóból, amely egy karambol során az árokba hajtott, hétfőn reggel, a 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között.

2013.03.25 10:18Havariapress

Egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személyautó, hétfőn reggel, 8 óra körül, a 8-as főúton, Székesfehérvár és Csór között, a 20-as kilométernél.

A baleset során a két jármű árokba borult. Az egyik autóból a tűzoltók szabadítottak ki egy anyát és csecsemőjét, akiket a mentők helikopterrel szállítottak kórházba. A másik autóban, az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.