Még járni sem tud az apró gyermek

Bűbájos vagy botrányos? 7 hónaposan vízisíel a csecsemő

Egyes szülők bármire képesek lennének, csak hogy némi hírnevet szerezzenek apró csemetéjüknek, az alábbi videón látható szülők azonban valószínűleg sokaknál kiverik a biztosítékot.

2013.05.08 13:18ma.hu

Nehéz eldönteni, hogy bájosnak, vagy inkább felháborítónak minősítsük-e az alábbi videót, amelyet egy ausztrál szülőpáros készített a mindössze 7,5 hónapos kisfiukról, Ryderről. Tamara Blair és férje aztán a videómegosztóra is feltöltötték a néhány perces jelenetet, amelyről nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy a kisfiú - aki járni ugyan még nem tud, csak egy helyben, kapaszkodva állni. Jól látható, hogy a keze sincs a csővázhoz rögzítve, így könnyen megeshetett volna, hogy a baba belecsusszan a vízbe, a mellette futó - és néha pár lépéssel le is maradó - anyja minden óvatossága ellenére.

Kíváncsiak vagyunk a véleményükre: önök szerint felelőtlenség ilyen pici korban elkezdeni a vízisí-oktatást, vagy itt is érvényes a minél előbb, annál jobb elv?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.